Omakotitalo Porvoo, Kevätlaaksonkallio

Joulukuussa 2019 valmistuu 96 neliöinen kaksikerroksinen omakotitalo Porvoon Kevätlaaksonkallioon.

OH+3MH+AVOK+KHH+KPH+S+2xWC+PARVEKE+TEKN.T.

Tämä näyttävä uusi kaksikerroksinen omakotitalo on noussut jo harjakorkeuteen Kevätlaaksonkalliolle, Porvoon uudelle viihtyisälle omakotitaloalueelle. Talo sijaitsee kivikoreilla pengerretyllä rinnetontilla, todella kauniilla luonnonläheisellä paikalla. Upeat avarat metsäiset maisemat tarjoavat asukkailleen yksityisyyttä ja rauhaa. Talo ja piha valmistuu vuoden 2019 loppuun mennessä.

Talon alakerrasta löytyy keittiö ja sen yhteydestä avara ja valoisa olohuone. Keittiö on varusteltu Puustellin korkealuokkaisilla ja tyylikkäillä korkeakiiltoisilla kalusteilla sekä AEG:n laadukkailla rosterisilla kodinkoneilla. Olohuoneesta avautuvat suuret ikkunat koko talon levyiselle terassille. Alakerrasta löytyy myös WC. Yläkerrasta löytyy 3 makuuhuonetta, joista yhden yhteydessä on parveke. Yläkerrasta löytyy myös kylpyhuone, sauna, pieni kodinhoitohuone sekä WC. Sauna on tyylikkäästi vaaleata haapaa, valkoisine kiukaineen ja lasiseinineen. Talon kaikki materiaalit ovat huolellisesti valittu tyyli, ajattomuus ja laatu edellä.

Talo sijaitsee Porvoon kaupungin 665 m2 vuokratontilla ja tontilla sijaitsee myös oma erillinen varasto. Lämmitysmuotona on kaukolämpö. Talossa on myös takkavaraus. Taloon asennettava Verisuren murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmä lisää asumismukavuutta ja turvallisuudentunnetta.

Tämä koti soveltuu moniin erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarjoaa asukkailleen huoletonta sekä remonttivapaata asumista vuosiksi eteenpäin.

Mahdollisuus vaikuttaa vielä pintamateriaaleihin.

Hinta: 295 000 euroa